Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)34g117kcal7.1g0.3g9.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]23g74kcal6.1g0g5.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g88g30kcal1.2g5.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.3g0.9g2.6g
Kuivahiiva, annos 11g2.5g8.9kcal1.1g1g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g974kcal46g117.8g33.2g5.6g
Valittu annoskoko313g487kcal23g58.9g16.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g243kcal11.5g29.5g8.3g1.4g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744