Puolukkapuuro

Sauvasekoittimella silpuksi puolukat ja hieman sokeria mukaan.

Vettä kattilaan noin 7 dl. Kiehautetaan.

Puolukat kaadetaan kiehuvaan veteen.

Lisätään melkein heti perään mannasuurimot ja ripaus suolaa.

Keitellään, kunnes mannapuuro valmis.

Jäähdytetään täysin kylmäksi ja vatkataan todella vaaleaksi ja kuohkeaksi ja tarkistetaan sokerinmäärä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Puolukka 70g27kcal0.3g4.8g0.4g1.8g
Mannasuurimo, myllyn paras28g99kcal3.6g19.6g0.6g1.1g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g389kcal7.8g82.6g2g5.8g
Valittu annoskoko313g194kcal3.9g41.3g1g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal2g20.7g0.5g1.5g
Arvot/100g100g62kcal1.2g13.2g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139779