Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät116g433kcal15g79.9g6.9g6.9g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g197g59kcal2.2g10.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g984kcal34.4g181g14.6g13.8g
Valittu annoskoko313g492kcal17.2g90.5g7.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g246kcal8.6g45.3g3.7g3.5g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818