Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 257g185kcal41.6g0g1.8g0g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Ruohosipuli 13g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli32g57kcal2.7g0.7g4.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.2g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g503kcal89.6g3.8g13.4g1g
Valittu annoskoko313g252kcal44.8g1.9g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g126kcal22.4g1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g81kcal14.3g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308