Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g12g39kcal1.2g7.7g0.3g1.7g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)30g100kcal4.1g18.9g0.9g1.2g
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko134g469kcal13.4g93.7g1.3g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1216kcal37.4g240.6g5g32.6g
Valittu annoskoko313g608kcal18.7g120.3g2.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna156g304kcal9.4g60.2g1.3g8.2g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979