Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 87g66kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 121g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g55g11kcal0.5g1.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 33g98kcal7.5g0g7.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3kcal0.1g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g366kcal19.8g31.8g16.2g2.4g
Valittu annoskoko313g183kcal9.9g15.9g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g91kcal5g8g4.1g0.6g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302