Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g72g24kcal0.1g5.1g0.2g1.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g72g60kcal0.8g13.1g0.3g1.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen60g430kcal0g0g47.8g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)72g265kcal10g39.4g5.7g7.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1863kcal22g189g108.2g21g
Valittu annoskoko313g931kcal11g94.5g54.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna156g466kcal5.5g47.3g27.1g5.3g
Arvot/100g100g298kcal3.5g30.2g17.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864