Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 124g30kcal2.2g2.7g0.4g2.8g
Parsakaali brokkoli 74g26kcal3.4g1.4g0.2g1.9g
Juusto, keskiarvo 25g87kcal6.2g0.1g6.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g74g34kcal2.4g3.6g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Voi 60% rasvaa 10g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g501kcal29.6g22.8g30g9.8g
Valittu annoskoko313g250kcal14.8g11.4g15g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g125kcal7.4g5.7g7.5g2.5g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378