Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g52g31kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kirjolohifilee 70g115kcal11.7g0g7.7g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g1.5g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0g
Flora culinesse2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 145g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%29g46kcal0.8g0.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g432kcal27.6g17g28.2g1.4g
Valittu annoskoko313g216kcal13.8g8.5g14.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g108kcal6.9g4.3g7.1g0.4g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506