Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 94g64kcal13.6g0g1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)108g110kcal1g2.6g10.6g0g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g38g8.7kcal0.6g1.2g0.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g12g4.2kcal0g1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g8.1g12kcal0.5g2.5g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g476kcal32.6g24.6g27g2g
Valittu annoskoko313g238kcal16.3g12.3g13.5g1g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal8.2g6.2g6.8g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027