Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 129g100kcal22.6g0g0.9g0g
Tomaatti 121g28kcal0.7g4.2g0.4g1.7g
Öljy10g87kcal0g0g9.6g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 19g52kcal1.6g8.9g0.8g0.7g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.32g90kcal9.6g0.5g5.5g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g714kcal69.2g27.6g34.4g5.2g
Valittu annoskoko313g357kcal34.6g13.8g17.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g179kcal17.3g6.9g8.6g1.3g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221