Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g30g106kcal3.9g21g0.6g1g
Atria kevyt jauheliha161g273kcal30.5g0g16.1g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 101g27kcal3.3g3.1g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g876kcal80.4g48.4g38.4g2g
Valittu annoskoko313g438kcal40.2g24.2g19.2g1g
Annoskoko puolitettuna156g219kcal20.1g12.1g9.6g0.5g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507