Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 67g128kcal18.3g0g6.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g90g23kcal1.2g3.8g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%45g72kcal1.2g1.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g492kcal43.2g17g26.8g1.8g
Valittu annoskoko312g246kcal21.6g8.5g13.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g123kcal10.8g4.3g6.7g0.5g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730