Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 204g399kcal38.1g0g27.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g85g94kcal2g3.4g8.5g0g
Tilli, tuore 20g6.1kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1000kcal82g7.8g72.4g0.8g
Valittu annoskoko312g500kcal41g3.9g36.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g250kcal20.5g2g18.1g0.2g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676