Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 129g50kcal1.1g10.1g0.2g2.3g
Vesi129g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g52g64kcal1.7g2.1g5.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g243kcal6.2g24.8g12.6g4.6g
Valittu annoskoko312g122kcal3.1g12.4g6.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal1.6g6.2g3.2g1.2g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153