Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)149g48kcal4.5g7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g223kcal0g0g24.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g74g249kcal12.1g37.2g5.7g10.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 55g166kcal4.8g30.2g1g7.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.1g26kcal2.3g0.6g1.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1424kcal47.4g150g66.2g40.4g
Valittu annoskoko313g712kcal23.7g75g33.1g20.2g
Annoskoko puolitettuna156g356kcal11.9g37.5g16.6g10.1g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528