Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g96kcal0g0g10.8g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kinkkusuikale Pirkka80g83kcal14.4g1.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g865kcal73.2g4.4g61.8g0.4g
Valittu annoskoko312g432kcal36.6g2.2g30.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g216kcal18.3g1.1g15.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458