Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g194g509kcal33.8g0g38.9g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g17g51kcal0.6g0.8g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Korppujauho 10g36kcal1g7.3g0.1g0.5g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g107kcal0g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1429kcal72g20g112.8g2.2g
Valittu annoskoko313g715kcal36g10g56.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g357kcal18g5g28.2g0.6g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807