Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 208g223kcal48.1g0g3.1g0g
Currytahna punainen17g43kcal0.3g1.5g4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]71g239kcal8.5g0g26.2g0g
Aurajuusto17g57kcal3.3g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1125kcal120.4g3g76.2g0g
Valittu annoskoko313g562kcal60.2g1.5g38.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g281kcal30.1g0.8g19.1g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996