Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi108g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 18g14kcal2.4g0.2g0.1g1.3g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 176g603kcal17.9g123g2.1g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1367kcal40.6g246.4g19.6g14.8g
Valittu annoskoko313g684kcal20.3g123.2g9.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna156g342kcal10.2g61.6g4.9g3.7g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049