Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%107g107kcal12.9g2.8g5.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g153g92kcal2.3g19.9g0.2g1.4g
Keittojuurekset, Rainbow51g13kcal0.5g2.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g431kcal31.6g50.4g11.6g2.8g
Valittu annoskoko313g216kcal15.8g25.2g5.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g108kcal7.9g12.6g2.9g0.7g
Arvot/100g100g69kcal5.1g8.1g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645