Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali131g28kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 131g298kcal24.9g0g22.3g0g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.5kcal0.2g0.1g0.5g0g
Sipuli, tuore33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g724kcal54.6g13g50.6g7.4g
Valittu annoskoko313g362kcal27.3g6.5g25.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g181kcal13.7g3.3g12.7g1.9g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932