Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen184g518kcal20g89.3g12.5g5.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g63g250kcal3.4g2.8g25g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g66g256kcal9.9g2g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2049kcal66.6g188.2g121.4g11.4g
Valittu annoskoko313g1025kcal33.3g94.1g60.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna156g512kcal16.7g47.1g30.4g2.9g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890