Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 206g80kcal2.1g14.5g0.4g5.2g
Aurajuusto21g70kcal4.1g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)21g26kcal0.7g0.9g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g462kcal19g35.8g24.6g11.2g
Valittu annoskoko312g231kcal9.5g17.9g12.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g115kcal4.8g9g6.2g2.8g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217