The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen124g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g62g107kcal12.4g0g6.2g0g
Oltermanni, perinteinen11g40kcal2.8g0g3.2g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g21g4.2kcal0.4g0.1g0.1g0g
Torino makarooni/raisio(400g)62g217kcal8.1g42.8g1.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g900kcal62.8g98.2g27.8g3.8g
Valittu annoskoko313g450kcal31.4g49.1g13.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal15.7g24.6g7g1g
Arvot/100g100g144kcal10g15.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584