Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka72g219kcal7g43.8g1.4g10.8g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g438kcal14g87.6g2.8g21.6g
Valittu annoskoko313g219kcal7g43.8g1.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna156g110kcal3.5g21.9g0.7g5.4g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159742