Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%160g222kcal30.4g0g11.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu66g83kcal7.3g0.2g5.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,350g33kcal5.5g2.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g698kcal87.6g8.4g34.6g1.2g
Valittu annoskoko313g349kcal43.8g4.2g17.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g175kcal21.9g2.1g8.7g0.3g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701