Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.3kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g9g6.9kcal0.4g1.2g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu60g86kcal9.6g1.5g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.3g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g349kcal23.6g34.2g12.6g3.2g
Valittu annoskoko312g175kcal11.8g17.1g6.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g87kcal5.9g8.6g3.2g0.8g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774