KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.28g96kcal1.9g19.5g0.9g1.6g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g74g96kcal13.2g1g4g0g
Findus wokki Classic 500G61g18kcal1.2g3.1g0.3g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g3.1g25kcal0g0g3.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g49g29kcal0.4g2.6g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g530kcal33.4g52.4g20.6g3.4g
Valittu annoskoko313g265kcal16.7g26.2g10.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g133kcal8.4g13.1g5.2g0.9g
Arvot/100g100g85kcal5.3g8.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865