Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen101g141kcal19.2g0g7.1g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)101g30kcal1.1g5.5g0.2g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g81g79kcal1.7g11.3g3g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Basilika, tuore 2.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g606kcal45g36g30.8g0.6g
Valittu annoskoko313g303kcal22.5g18g15.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g152kcal11.3g9g7.7g0.2g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210