Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g283g298kcal22.7g39.7g5.7g28.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g92kcal0g0g10.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g15g58kcal4.9g0g4.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g897kcal55.2g79.6g40.6g56.6g
Valittu annoskoko312g449kcal27.6g39.8g20.3g28.3g
Annoskoko puolitettuna156g224kcal13.8g19.9g10.2g14.2g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308