Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g51g177kcal4g37.9g0.9g1.5g
Vesi144g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g4g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka29g7.2kcal0.7g0.9g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio3.6g2.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g72g188kcal21.6g1.4g10.8g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g777kcal53.4g82.4g26.2g3.4g
Valittu annoskoko312g388kcal26.7g41.2g13.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g194kcal13.4g20.6g6.6g0.9g
Arvot/100g100g124kcal8.5g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315