Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 58g58kcal1.5g0.2g5.6g1g
Pekoni, paistettu 42g218kcal7g0g21.5g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti27g74kcal0.9g1.5g7.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl53g180kcal1.1g1.6g18.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.9g6kcal0.6g0.8g0g0g
Oliiviöljy 11g94kcal0g0g10.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.9g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Kasvisliemi laimennettu 53g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Lihaliemi laimennettu 53g10kcal0g1.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1407kcal22.8g12g141g2g
Valittu annoskoko313g704kcal11.4g6g70.5g1g
Annoskoko puolitettuna156g352kcal5.7g3g35.3g0.5g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804