Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 35g140kcal0g34.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Margariini, 60%, Rainbow12g64kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g23g77kcal2.8g15.3g0.6g1.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl23g20kcal0.3g1g1.6g0g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 140g54kcal0.2g11.4g0.1g2.1g
Fariinisokeri3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1063kcal21.8g176.8g27.6g9.6g
Valittu annoskoko313g532kcal10.9g88.4g13.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g266kcal5.5g44.2g6.9g2.4g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006