Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 36g117kcal3.6g20.6g1.2g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.6g1.3g3.7g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g131kcal0g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1256kcal29g197.4g34.6g15.6g
Valittu annoskoko313g628kcal14.5g98.7g17.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna156g314kcal7.3g49.4g8.7g3.9g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098