Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi272g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri17g69kcal0g17g0g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.8g1.4kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g279kcal0g68.2g0g0g
Valittu annoskoko313g140kcal0g34.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal0g17.1g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176464