Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g61g214kcal7.8g42.7g1.2g2g
Paistijauheliha 10%61g104kcal12.2g0g6.1g0g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%23g39kcal1.6g0.3g3.4g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.4g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g757kcal45.2g91g23g7g
Valittu annoskoko313g378kcal22.6g45.5g11.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal11.3g22.8g5.8g1.8g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145