Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g31g113kcal8.8g0.6g8.4g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g78g200kcal14.1g2.5g14.8g0.4g
Ranskankerma Valio38g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1129kcal73.4g9.4g88.6g0.8g
Valittu annoskoko313g565kcal36.7g4.7g44.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g282kcal18.4g2.4g22.2g0.2g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357