Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g36g5.1kcal0.7g0.4g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 60g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 182g138kcal3.4g28g0.4g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sinappi 5.8g7.6kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.7g0.5kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g144kcal0g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g766kcal24.2g60g46.4g4.2g
Valittu annoskoko313g383kcal12.1g30g23.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal6.1g15g11.6g1.1g
Arvot/100g100g123kcal3.9g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174