Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g133g159kcal22.6g2.1g6.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g52g39kcal2.9g6.3g0.3g0g
Hillosipulisäilyke 14g6.7kcal0.2g1.3g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g14g10kcal0.6g1.8g0g0g
Porkkana 26g8.4kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Lanttu 40g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g651kcal55.4g33.2g31.8g4g
Valittu annoskoko312g326kcal27.7g16.6g15.9g2g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal13.9g8.3g8g1g
Arvot/100g100g104kcal8.9g5.3g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457