Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 74g13kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Dolmio Light Classico Bolognese53g20kcal0.6g4.1g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 43g94kcal7.4g0g7.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g53g59kcal1.2g2.1g5.3g0g
Maito, Kevyt64g29kcal2g3.1g1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g21g77kcal6g0.4g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g612kcal36g29.2g39.4g2g
Valittu annoskoko313g306kcal18g14.6g19.7g1g
Annoskoko puolitettuna156g153kcal9g7.3g9.9g0.5g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806