Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 258g367kcal32.2g0.8g26.4g0g
Vehnälese 21g47kcal2.7g3.2g0.9g7.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g258kcal0g0g28.6g0g
Leivinjauhe 4.3g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1359kcal70.2g11.2g111.8g15.4g
Valittu annoskoko313g680kcal35.1g5.6g55.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna156g340kcal17.6g2.8g28g3.9g
Arvot/100g100g217kcal11.2g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687