Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio120g108kcal5.4g6g7.2g0g
Paprika vihreä 30g6.4kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 24g5.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 132g188kcal16.4g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g631kcal45.8g17g42.4g2.4g
Valittu annoskoko313g315kcal22.9g8.5g21.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g158kcal11.5g4.3g10.6g0.6g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251