Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 39g29kcal0.7g6g0.1g0.4g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Tomaattimurska 97g28kcal0.5g5.1g0.2g1.8g
Polar 15% juustoraaste (150g)19g50kcal6g0g2.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha77g128kcal14.7g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g548kcal44.6g26g27.8g5.4g
Valittu annoskoko313g274kcal22.3g13g13.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal11.2g6.5g7g1.4g
Arvot/100g100g88kcal7.1g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200