Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g203g352kcal13.6g65.9g2.8g6.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g8.1g18kcal1.1g1.7g0.7g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g102g219kcal25.1g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1178kcal79.6g135.2g33.4g12.2g
Valittu annoskoko313g589kcal39.8g67.6g16.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g295kcal19.9g33.8g8.4g3.1g
Arvot/100g100g189kcal12.7g21.6g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943