Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g127kcal0g0g14.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.4kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 284g365kcal58.9g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1018kcal118.8g5g57.6g2.6g
Valittu annoskoko313g509kcal59.4g2.5g28.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g255kcal29.7g1.3g14.4g0.7g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200