Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 134g190kcal16.7g0.4g13.7g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 61g36kcal6g1.9g0.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.3g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl73g438kcal17.5g4.8g39.3g5.1g
Vehnälese 11g25kcal1.5g1.7g0.5g4.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g70kcal2.8g0.7g6g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1562kcal90.6g28.2g119.6g41.8g
Valittu annoskoko312g781kcal45.3g14.1g59.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna156g391kcal22.7g7.1g29.9g10.5g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855