Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium57g10kcal0.6g1.7g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)113g74kcal3.6g5.4g4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 28g86kcal1g1.2g8.5g0.1g
Katkarapu 57g39kcal8.2g0g0.6g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 57g192kcal15g0g14.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g814kcal57.2g19.2g55.4g0.2g
Valittu annoskoko313g407kcal28.6g9.6g27.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g203kcal14.3g4.8g13.9g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.2g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040