Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 115g44kcal1.2g7.9g0.2g2.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha46g77kcal8.8g0g4.6g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen58g19kcal1.9g2.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 10g34kcal0.6g7.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g391kcal28.2g37.6g12.2g6.8g
Valittu annoskoko313g195kcal14.1g18.8g6.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal7.1g9.4g3.1g1.7g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686