Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 219g401kcal41.5g0g26.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)55g46kcal0.5g1.9g3.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g11g3.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruskea suuruste, Maizena6.6g25kcal0.1g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1130kcal84.6g17.6g79.6g0.4g
Valittu annoskoko312g565kcal42.3g8.8g39.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna156g283kcal21.2g4.4g19.9g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.5g2.8g12.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912